Bugün, 28 Haziran 2024 Cuma

Turizmciler, Başkan Uğur'u ziyaret etti

Turizmciler, Başkan Uğur

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Ziyarette Körfez bölgesindeki turizm ve yatırımlar ele alındı.

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Ziyarette Körfez bölgesindeki turizm ve yatırımlar ele alındı.
Aynı zamanda Kazdağı Tur Seyahat Acentesi Genel Müdürü olan Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün, dernek olarak körfezde turizmin canlandırılması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmak istediklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un körfezle ilgili projelerini beğendiklerini ve desteklediklerini, Edremit Akçay Mahallesine bir liman projesi gerçekleştirmek istediklerini, tüm bu düşüncelerini Uğur ile paylaştıklarını söyledi. Turizmciler 2023 vizyonunu kapsayan projelerden memnun
Dernek Başkanı Ergün, bölgedeki turizmciler olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un basın ve kamuoyu ile paylaştığı Balıkesir’le ilgili 2023 vizyonunu içeren projelerde körfez bölgesine büyük önem ve ayrıcalık verildiğini ifade ederek memnuniyetlerini aktardı.
Körfeze turizm sektöründe cazibeli yatırımlar beklediklerini belirten Ergün, Balıkesir Koca Seyit Havalimanına Sabiha Gökçen Havalimanından iki özel firmaya ait uçak geldiğini, ancak turizmciler olarak Atatürk Havalimanından da THY seferi istediklerini iletti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, turizmcilerin bu isteklerini dinledikten sonra gerekeni yapacaklarını ifade etti. Başkan Uğur, turizmcilere körfezde sahil mahallelerine yapılacak iskeleler ile deniz taşımacılığının başlayacağını, bu projeleri en kısa sürede hayata geçirmek için çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü anlattı.
Uğur, turizm paneline davet edildi
Edremit Turizm İşletmecileri Derneği olarak önümüzdeki önümüzde ki aylarda Edremit körfezinde geniş kapsamlı bir turizm paneli düzenleyeceklerini, bunun için gerekli çalışmaların ve hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’u onur konuğu ve konuşmacı olarak panele davet ettiler. Turizmciler, Başkan Uğur’un Kaz Dağlarına Teleferik Projesi, Körfez Ray Projesi ve liman, köprü ve yollar, sahil düzenlemeleri gibi körfez bölgesindeki diğer projeleriyle dikkat çeken Başkan Uğur’a teşekkür ettiler.



  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.2 ° / 18.4 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 16 ° Güneşli